Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Metamorphosis Insurance

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες



ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,  
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ !!

Αγαπητέ ασφαλιστή,

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί φέρνεις τα ίδια αποτελέσματα συνέχεια, έχεις τις ίδιες δυσκολίες, αντιμετωπίζεις τα ίδια εμπόδια στην δουλειά σου και με τους ανθρώπους που επικοινωνείς ;
Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί οι πελάτες συνεχώς αναβάλουν, γιατί δεν έχουν «ασφαλιστική συνείδηση», γιατί δεν δέχονται αμέσως τις προτάσεις σου, γιατί δεν σου δίνουν συστάσεις ή γιατί διακόπτουν το συμβόλαιο τους;
Η πρώτη σκέψη βεβαίως που περνάει από όλους σας, την οποία αποδέχεστε όλοι σας και γιαυτό την δέχεστε όλοι σας, είναι η κρίση, η έλλειψη χρημάτων, η γενική οικονομική κατάσταση.
Γιαυτό και δεν κάνετε κάτι διαφορετικό, περιμένοντας να αλλάξει η κατάσταση για να έχετε και εσείς καλύτερα αποτελέσματα.
Είναι και αυτό μια ιδέα, είναι μια πρακτική που μπορεί να ακολουθήσεις.
Όμως, σου δίνει τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι;
«Και τι να κάνω;» είναι η ερώτηση που έρχεται αυθόρμητα από τον καθένα.
«Τι μπορώ να κάνω εγώ, αφού έτσι είναι η κατάσταση;» ρωτάει ο καθένας που έχει παραδοθεί στην μοίρα του.
Η δική μου απάντηση είναι πως:
«Ναι! Μπορείς να κάνεις πολλά»
όχι βεβαίως για την κατάσταση, γιατί αυτή δεν μπορείς να την αλλάξεις εσύ. Μπορείς όμως να αλλάξεις τον εαυτό σου και κυρίως τον τρόπο που σκέφτεσαι, που αντιμετωπίζεις τον πελάτη και γενικά την δουλειά σου, κάνοντας τις αλλαγές που χρειάζονται για να προσαρμοστείς στην κατάσταση.
Είσαι σαν ένα ιστιοφόρο, που δεν έχει σημασία προς τα πού φυσάει ο αέρας για να ταξιδέψεις. Αυτό που χρειάζεσαι για να κινηθείς είναι να στρέψεις το πανί σου, προς την κατάλληλη κατεύθυνση!
Είσαι σαν το πρωταγωνιστή του βίντεο που μπορείς να δεις στην διεύθυνση που σου στέλνω. Δες το αμέσως τώρα και θα αλλάξεις αμέσως οπτική γωνία για την ζωή και την δουλειά σου.
Κάνε την «Metamorphosis Insurance”  και άλλαξε εσύ, για να αλλάξει ο κόσμος γύρω σου !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου